top of page

Meet The Team

Team La Jolie Muse

Dansdocent

Febe Polders

Febe is 21 jaar en komt uit Spalbeek. Ze geeft reeds 5 jaar leuke vakantiekampen, waarin ze kinderen de leukste danspasjes aanleert en hen de tijd van hun leven bezorgt. Febe danst al van kleins af aan en deed ervaring op binnen verschillende stijlen.

Modern, Showdance, Urban, ... het is haar allemaal niet onbekend.

Haar passie voor dans geeft ze met veel enthousiasme door aan de jonge dansertjes. 

Febe straalt met haar zorgzame en liefdevolle karakter uit dat ieder kind zichzelf kan én mag zijn tijdens de danslessen.

Plezier beleven aan dansen staat voor Febe voorop.

Deze lieve dansjuf vult het juffenteam van Dansschool La Jolie Muse perfect aan.
 

Geeft les aan: TikTok dance 1 en kids dance 3

  • Instagram
  • Facebook
Febe Polders dansschool La Jolie Muse

Dansdocent

Birte Rongé

Birte is 20 jaar en komt uit Zonhoven. Al van kinds af aan werd duidelijk dat dansen in haar bloed zat. Ze startte op kleuterleeftijd haar eerste danslessen en groeide verder uit tot danseres binnen verschillende dansstijlen. Ze volgde dansopleidingen waaronder HipHop, maar ook de meer verfijndere stijlen konden haar bekoren. Birte vond zo ook haar passie binnen Jazz, Moderne dans en Klassiek ballet. In de schoolvakanties staat ze ook steeds paraat om sportkampen te geven voor de Stad Hasselt. Naast dat je Birte kan terugvinden in onze danszalen, staat ze ook dagelijks voor de klas in het secundair onderwijs. Met een brede waaier aan kennis en ervaring zal Birte haar danservaring doorgeven aan onze dansers bij Dansschool La Jolie Muse.

Geeft les aan: TikTok dance 2

  • Instagram
  • Facebook
#FFF0FF (4).png
bottom of page